Mandıralı fedakarlık bekliyor

PTT 1. Lig'de mücadele eden Antalyaspor, sahasında karşılaşacağı Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürdü.Teknik direktör Hami Mandıralı yönetiminde Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana koşu ile başlayan futbolcular, daha sonra kondis

Mandıralı fedakarlık bekliyor

PTT 1. Lig'de mücadele eden Antalyaspor, sahasında karşılaşacağı Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Hami Mandıralı yönetiminde Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana koşu ile başlayan futbolcular, daha sonra kondisyon ağırlıklı çalıştı.

Defans oyuncusu Mehmet Sedef'in katılmadığı antrenmanda sakatlıkları devam eden Boum ve Emre Torun'un takımdan ayrı koştu.

YENİLGİDEN SONRA TOPARLANIP GALİP GELME BAŞARISI GÖSTERDİK

Teknik direktör Mandıralı, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Boluspor karşısında galip gedikleri için yüzlerinin güldüğünü söyledi.

Hep kazanmak istediklerini dile getiren Mandıralı, "Çalışmadan, sahada savaşmadan, birbirimiz için mücadele etmeden kazanmak olmuyor. Takımdaşlık ruhunu ortaya koymadan, koşmadan bu olmuyor. Boluspor maçında arkadaşlarımız bunu ortaya koydu. Bunun sonuncunda da güçlü bir rakibi mağlup etti" dedi.

Oyuncuların istekli olmasının ve kendi aralarında yaptıkları terapi konuşmalarının galibiyette etkili olduğunu vurgulayan Mandıralı, "Daha iyi olmak zorundayız. Çalışıp eksiklikleri görüp kapatmak, artıları daha da çoğaltmak için çalışacağız. Hem savunmada hem de hücumda üretkenlik ve pozisyonları değerlendirmek, bizim artılarımız. Bunları, üzerinde çalışıp artıracağız" diye konuştu.

Mandıralı, Albimo Alanyaspor yenilgisinin ardından Boluspor karşısında iyi bir futbol oynadıklarını ifade ederek, yenilgiden sonra kısa sürede toparlanıp galip gelme başarısını gösterdiklerini anlattı.

BİZ KENDİMİZİN NE YAPACAĞINA BAKACAĞIZ

Ligin 14. haftasında Kayserispor ile oynayacakları maçla ilgili de değerlendirmede bulunan Mandıralı, şöyle konuştu:

"Güçlü bir takım. Genelde Süper Lig oyuncularından kurulmuş. Biz kendimizin ne yapacağımıza bakacağız. Kendi futbolumuzu sahaya yansıtacağız. Taraftarımızın desteğiyle şahlanacağız. Bu maçta arkadaşlarımızın daha çok fedakarlık yapması gerekiyor."

Mandıralı, geldiği günden itibaren gençlere forma verdiğini, çalışan herkese forma vermeye devam edeceğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor