Malouda Halilhodzic'in gözdesi oldu

Trabzonspor teknik direktörü Vahit Halilhodzic’in kampta en beğendiği futbolcuların başında Maluda geliyor. Geçtiğimiz sezon oynadığı futbol ile hayal kırıklığı yaratan ve Trabzonspor’dan yılda 2,5 milyon euro kazanan Maluda yeni sezona farklı giriyor.Tra

Malouda Halilhodzic'in gözdesi oldu

Trabzonspor teknik direktörü Vahit Halilhodzic’in kampta en beğendiği futbolcuların başında Maluda geliyor. Geçtiğimiz sezon oynadığı futbol ile hayal kırıklığı yaratan ve Trabzonspor’dan yılda 2,5 milyon euro kazanan Maluda yeni sezona farklı giriyor.

Trabzonspor’un elden çıkarmaya çalıştığı ancak talibi olmadığı için kampa davet ettiği Maludanın yıldızı her geçen gün parlıyor.

Geçtiğimiz sezon kafasına buyruk davranışlarla tepki toplayan ve yönetimin gözden çıkardığı Malouda’ya Halilhodzic sahip çıkarken Malouda da antremanlarda hocasını mahcup etmiyor.

Geçtiğimiz sezon Hami Mandıralı tarafından disiplinsiz davranışları nedeniyle aforoz edilen Maluda oynamadığı için lig tamamladan kafasına göre çekip ülkesine gitmiştiYeni sezon hazırlıklarına  fizik olarak hazır gelen Maliuda’nın antreman temposuda Halilhodsiç’i memnun ediyor.Teknik kapasitesi ilede Halilhodziç’in gözdesi haline gelen Malouda bu yıl kendini affetirecek

Emrah Paça/Haber61.net -Troll/Avusturya

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler