Makine bozulunca beyin ameliyatı yarıda kaldı

Bolu Karaçayır Mahallesi’nde oturan İlhan Yaman her iki bacağındaki güçsüzlük ve yürüme zorluğu şikayeti ile Sağlık Mahallesi’nde bulunan özel bir hastaneye götürüldü. Beyninde tümor olduğu belirlenen İlhan Yaman, 11 Eylül günü ameliyata alındı. İlhan Yam

Makine bozulunca beyin ameliyatı yarıda kaldı
Bolu Karaçayır Mahallesi’nde oturan İlhan Yaman her iki bacağındaki güçsüzlük ve yürüme zorluğu şikayeti ile Sağlık Mahallesi’nde bulunan özel bir hastaneye götürüldü. Beyninde tümor olduğu belirlenen İlhan Yaman, 11 Eylül günü ameliyata alındı. İlhan Yaman’ın saçları kesilerek kafa derisi açılırken, kemik kesme makinesinin bozulması nedeniyle ameliyat sonlandırılarak, kafa derisi dikildi. Ameliyathanenin önünde bekleyen yakınlarına, "Hastaya narkoz verildi, kafa derisi açıldı. Ancak kafatasını keseceğimiz zaman bir aksilikle karşılaştık. Kemik kesme makinesi çalışmadı" denildi. 
 
Ameliyatı gerçekleştirecek olan Beyin ve Sinir Cerrahı Prof. Dr. M.N.D. ameliyathanedeki şartlar nedeniyle ameliyatı gerçekleştiremeyeceğini söyledi. Ailesi, taburcu edilmek istenen İlhan Yaman’ı tartışmaların ardından 5 gün sonra Başkent Üniversitesi İstanbul Hastanesi’ne götürdü.
 
SORUŞTURMA BAŞLATILDI
 
İlhan Yaman burada ameliyat olduktan sonra gerekli tedavilerinin ardından evine döndü. İlhan Yaman’ın ailesi Bolu’da bulunan özel hastane hakkında Bolu Cumhuriyet Savcılığı’na şikayette bulundu. İl Sağlık Müdürlüğü de ailenin şikayeti sonrası soruşturma başlattı.,
 
makine-bozulunca-beyin-ameliyati-yarida-kaldi-6128662.jpeg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler