Mahkeme Aziz Yıldırım kararını verdi!

İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi, Trabzonspor ve Bucaspor kulüplerinin, "şike" davasında aralarında Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 6 sanığın yeniden yargılanması yönündeki karara yaptığı itirazı reddetti.İstanbul 14. Ağır Ceza Mah

Mahkeme Aziz Yıldırım kararını verdi!

İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi, Trabzonspor ve Bucaspor kulüplerinin, "şike" davasında aralarında Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 6 sanığın yeniden yargılanması yönündeki karara yaptığı itirazı reddetti.

İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi, bir süre önce, "Futbolda şike" davası kapsamında hakkında verilen hüküm Yargıtayca onanan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 6 kişinin yeniden yargılanması ve bu kişiler için infaz işlemlerinin geri bırakılması yönündeki mahkeme kararına, Trabzonspor ve Bucaspor kulüplerinin avukatları aracılığıyla yaptığı itirazı değerlendirdi.

Mahkeme heyeti, Trabzonspor ve Bucaspor avukatlarının itiraz sebeplerini haklı kılacak herhangi bir durum söz konusu olmadığından İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin vermiş olduğu kararın (yeniden yargılama) yasa ve usule uygun bulunduğunu belirterek, itirazın yasa ve usule uygun olmadığı gerekçesiyle oy birliğiyle reddetti.

Bu kararla birlikte Aziz Yıldırım, Olgun Peker, İlhan Yüksel Ekşioğlu, Abdullah Başak, Ahmet Çelebi, Selim Kımıl'ın İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yeniden yargılanma yolu açılmış oldu. Mahkeme heyetinin gelecek günlerde bu davaya ilişkin tensip metni hazırlayarak duruşma günü vereceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor