Maçka'da HDP gerginliği

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da aylardır süren HDP gerginliği dün 1 Mayıs’ta da devam etti. Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde açıklama yaparak il başkanlığını kurduk açıklamaları kent genelinde tepkilere neden olmuştu. Dün İşçi Bayramında yürüyüş düzen

Maçka'da HDP gerginliği

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da aylardır süren HDP gerginliği dün 1 Mayıs’ta da devam etti. Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde açıklama yaparak il başkanlığını kurduk açıklamaları kent genelinde tepkilere neden olmuştu. Dün İşçi Bayramında yürüyüş düzenlemeye çalışan HDP’lilere de tepki çığ gibi yağmıştı.

Şimdi ise HDP’liler Maçkalılar Derneğini ziyaret edeceğiz söylemi gerginliğe neden oldu. Edinilen bilgiye göre; Dernek yönetimi üyelerine HDP’lilerin kendilerini ziyaret edeceği yönünde mesaj gönderdi.  Bu durum üzerine derneğe üye bazı kişiler bu duruma tepki gösterdi. Tepkilerini dernek yönetimine bildiren üyeler olumsuz cevap aldı.

Haber Merkezimizin edindiği bir diğer bilgiye göre; Derneği HDP’lilerin ziyaret etmesini istemeyen üyeler “Maçka’yı bu oyuna alet etmeyin.” Diyerek gelen kişiler derneğe sokmayacaklarını ifade ettikleri ortaya çıktı. Bu durum üzerine gözler bir anda bu derneğe gerçekleşecek ziyarete çevrildi. 

Not; 20:00'da görüşme iptal edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler