Maçın kilit ismi Cardozo

Şu ana kadar Süper Lig’de rakip fileleri 15 kez havalandıran ve gol krallığı yarışında Bursasporlu Fernandao ve Beşiktaşlı Demba Ba ile kapışan Cardozo, Sarı-Kırmızılılar’la oynanacak mücadeleye diğer maçlara göre çok daha farklı motive olmuş durumda bulu

Maçın kilit ismi Cardozo

Şu ana kadar Süper Lig’de rakip fileleri 15 kez havalandıran ve gol krallığı yarışında Bursasporlu Fernandao ve Beşiktaşlı Demba Ba ile kapışan Cardozo, Sarı-Kırmızılılar’la oynanacak mücadeleye diğer maçlara göre çok daha farklı motive olmuş durumda bulunuyor.

Teknik direktör Ersun Yanal’ın hafta boyunca kendisiyle özel olarak ilgilendiği 31 yaşındaki futbolcu, “Sahamızda oynamanın avantajını en iyi şekilde kullanmak istiyoruz. Bu maçta mutlaka gol atmak istiyorum. Umarım bunu başaracağım” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor