Maaşlarını alamayan işçiler vince çıktı

Ankara’da 8 aydır maaşlarını alamadıkları gerekçesiyle vince çıkan 2 inşaat işçisi, polis tarafından uzun uğraşlar sonucu vinçten indirildi.Olay, Yenimahalle ilçesine bağlı 269. Sokak’ta bir inşaat şirketinin şantiyesinde meydana geldi. İddiaya göre, işçi

Maaşlarını alamayan işçiler vince çıktı

Ankara’da 8 aydır maaşlarını alamadıkları gerekçesiyle vince çıkan 2 inşaat işçisi, polis tarafından uzun uğraşlar sonucu vinçten indirildi.

Olay, Yenimahalle ilçesine bağlı 269. Sokak’ta bir inşaat şirketinin şantiyesinde meydana geldi. İddiaya göre, işçiler Hikmet Çalgıç ve Dursun Aydın 8 aydır maaşlarını alamadıkları için şantiye sahasında bulunan vincin tepesine çıktı. Olayı çevrede bulunanlar polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine iki adet itfaiye ekibi sevk edildi.

Çalgıç ve Aydın’ın arkadaşları Süleyman Çapkın, 8 aydır maaş alamadıklarını ve 77 bin lira alacaklarının olduğunu söyledi. 17 işçinin çalıştığı inşaatta son olarak 4 kişi kaldıklarını ifade eden Çapkın, alacakların ödenmesine firma müdürünün yanaşmadığını ileri sürdü.

İşçiler uzun uğraşlar sonunda polis tarafından ikna edilerek vinçten indiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler