Louis Schaub son durum ne?

Fırtına, Avusturya ekibi Rapid Wien'de forma giyen 20 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu Louis Schaub'u kadrosuna katmak için girişimleri hız kesmeden devam ediyor. Transferin kısa süre içinde sonlandırılması bekleniyor. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde ön

Louis Schaub son durum ne?

Fırtına, Avusturya ekibi Rapid Wien'de forma giyen 20 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu Louis Schaub'u kadrosuna katmak için girişimleri hız kesmeden devam ediyor. Transferin kısa süre içinde sonlandırılması bekleniyor.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde önce Ajax'a 2 gol atıp bir asist yapan, Shakhtar'a ise 1 gol atan Schaub'un transferini geleceğe yatırım olarak düşünen yönetim bu futbolcunun sözleşmesindeki bir maddeden yararlanıp bu transferi bitirmek istiyor. Rapid Vien ile olan sözleşmesinde bir milyon euro getirmesi halinde serbest kalır maddesi bulunan Schaub'u bordo mavililer bu maddeden yararlanarak alacak.

Schaub ile yapılan görüşmeler olumlu yönde ilerlerken transferin pazar gününe kadar netleşmesi bekleniyor.

 Avusturya U21 Milli Takımı'nda da forma giyen 20 yaşındaki oyuncu bu sezon şu ana kadar oynadığı 11 maçta 4 gol atıp, üç asistlik performans sergiledi. 

Ayrıca, oyun zekası ve tekniği ile büyüleyen futbolcu geçen yıl Avusturya Ligi’nde 24 müsabakada oynayıp 5 gol atıp, 11 asist yaptı.

Haber - Mehmet Kaplan

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor