Londra derbisinde gülen yok

Premier Lig'in 14. haftası Londra derbisine sahne oldu. Tottenham, White Hart Lane'de geçtiğimiz sezonun şampiyonu Chelsea'yi konuk etti. Lige istediği gibi bir başlangıç yapamayan ve aldığı 7 mağlubiyetle ligde 15. sırada bulunan Chelsea ligde sadece 1 m

Londra derbisinde gülen yok
Premier Lig'in 14. haftası Londra derbisine sahne oldu. Tottenham, White Hart Lane'de geçtiğimiz sezonun şampiyonu Chelsea'yi konuk etti. Lige istediği gibi bir başlangıç yapamayan ve aldığı 7 mağlubiyetle ligde 15. sırada bulunan Chelsea ligde sadece 1 mağlubiyeti bulunan Tottenham'a konuk oldu.
 
Karşılaşmanın ilk yarısı iki ekibin etkili atakları olmasına karşın 0-0 golsüz beraberlikle sona erdi.
 
Mücadelenin ikinci yarısında Tottenham, Harry Kane ve Erik Lamela ile Chelsea kalesinde etkili oldu ancak Begovic'i geçmeyi başaramadı. Chelsea ise Pedro, Hazard ve Oscar 3'lüsü ile Tottenham'a zor anlar yaşattı ancak golü bulamadı ve Londra derbisi başladığı gibi golsüz sona erdi.
 
Bu sonuçla Tottenham 25 puanla 5. sırada kalırken Chelsea ise 15 puanla 14. sıraya yükseldi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler