Sporting, Moskova'da uyandı! Şimdi...

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Beşiktaş'ın yer aldığı H Grubu'nda, Sporting, deplasmanda Lokomotiv Moskova ile karşı karşıya geldi. Mateu Lahoz'un yönettiği mücadeleyi Portekiz ekibi 4-2'lik skorla kazandı.   Lokomotiv Moskova, 5. dakikada Maicon ile ön

Sporting, Moskova'da uyandı! Şimdi...
UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Beşiktaş'ın yer aldığı H Grubu'nda, Sporting, deplasmanda Lokomotiv Moskova ile karşı karşıya geldi. Mateu Lahoz'un yönettiği mücadeleyi Portekiz ekibi 4-2'lik skorla kazandı.
 
Lokomotiv Moskova, 5. dakikada Maicon ile öne geçerken, Sporting 20. dakikada MOntero, 38. dakikada Ruiz ve 43. dakikada Martins'in golleriyle ilk yarı bitmeden 3-1'i yakaladı. 61. dakikada bir gol daha bulan Jorge Jesus'un öğrencileri, oldukça rahatladı. Moskova ekibi, 86. dakikada Miranchuk ile skoru belirledi: 2-4!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor