Lokeren'den Trabzonspor yorumu

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi L Grubu’nda yarın akşam evinde ağırlayacağı Belçika’nın Lokeren takımının teknik direktörü Peter Maes, "Yenilmemek bizim için iyi bir sonuç" dedi.Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda basın toplantısı düzenleyen Peter Maes, bu tür

Lokeren'den Trabzonspor yorumu

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi L Grubu’nda yarın akşam evinde ağırlayacağı Belçika’nın Lokeren takımının teknik direktörü Peter Maes, "Yenilmemek bizim için iyi bir sonuç" dedi.

Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda basın toplantısı düzenleyen Peter Maes, bu tür maçlarda iyi bir takımla kendine güvenen futbolcuların olması gerektiğini vurgularken şöyle konuştu:

"Son Kharkiv maçında güzel oynadık. Avrupa tarihinde çok önemli bir geçmişi olan bir takımla oynayacağız. Oyuncularımızın kendilerine güveni var. Şanslıyım çünkü Trabzonspor’un son birkaç maçını izledim. Avrupa gibi bir kategoride oynamak için her takımın zamana ihtiyacı var. Trabzonspor teknik direktörü uluslararası alanda geçmişi iyi olan bir isim. Son maçla birlikte randımanlı bir takım oluşturmaya çalıştığını görüyorum. Bizim de çok kaliteli bir takıma sahip olduğumuzu düşünüyorum. Mümkün olduğunca aynı takımla oynamaya çalışıyoruz. Uzun vadede verimli sonuçlar alabilmek için aynı 11’le sahada yer almayı amaçlıyorum."

Peter Maes, yarın akşamki maçta Trabzonspor’un baskılı oynamasını beklediklerini de belirtti, "Varşova maçında son dakikaya kadar savaştılar. Bizim burada gol atmamız çok önemli. Önce biz gol atarsak büyük bir avantaj elde ederiz. Yenilmemek bizim için iyi bir sonuçtur" dedi.

Lokeren’in savunma oyuncularından Galitsios ise şunları söyledi:

"Her oyuncu için Avrupa’da oynamak bir onurdur. Trabzonspor çok güçlü bir takım. Metalist’i yendiler, burada da aslında yenmeleri gerekiyordu ama şanssızlık nedeniyle olmadı. Burada bizim için önemli olan 3 puan almaktır. Papadapoulos benim çok iyi arkadaşım. Bu maç için onunla görüşmedim. Ama yarın maçtan sonra görüşeceğiz."

Lokeren takımı daha sonra Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda ilk 15 dakikası basına açık bir antrenman yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler