Liderlere Trabzon darbesi!

 Lige şampiyonluk parolasıyla başlamasına rağmen yarışın uzağında kalan Trabzonspor, ligin zirvesini etkilemeye devam etti, 18'inci haftada Fenerbahçe’yi liderlikten indirdi, bu hafta da Galatasaray’ı yenerek rakibinin üçüncü sıraya gerilemesine sebep old

Liderlere Trabzon darbesi!
 Lige şampiyonluk parolasıyla başlamasına rağmen yarışın uzağında kalan Trabzonspor, ligin zirvesini etkilemeye devam etti, 18'inci haftada Fenerbahçe’yi liderlikten indirdi, bu hafta da Galatasaray’ı yenerek rakibinin üçüncü sıraya gerilemesine sebep oldu.
 
FENERBAHÇE'YE DARBE
 
Trabzonspor, bu sezon yarışın içinde olmasa da şampiyonluk mücadelesine direkt etki eden sonuçlar almaya devam etti. Ligin 10'uncu haftasında Galatasaray’ı deplasmanda 3-0 yenen Trabzonspor, 19 puan ve averajla lider Fenerbahçe’nin ardında 2'nci sırada olan rakibinin 3'üncü sıraya gerilemesine yol açtı. 
 
18’inci haftaya bu kez Fenerbahçe 42 puanla lider, Beşiktaş 31 ve Galatasaray 39 puanla girdi, Trabzonspor deplasmanda Fenerbahçe ile golsüz berabere kalınca sıralama yine değişti. Fenerbahçe 43 puanla ikinci sıraya gerilerken, Çaykur Rizespor'u 2-1 yenen Beşiktaş 44 puanla liderliğe yükselmişti.
 
SON DARBE YİNE GALATASARAY’A
 
Trabzonspor’un son kurbanı yine Galatasaray oldu. 27’nci haftaya 58 puanla, 56 puanlı Fenerbahçe ve 55 puanlı Beşiktaş’ın önünde lider giren Galatasaray, Hüseyin Avni Aker’de 2-1 yenilerek 3 puan kaybedince Trabzonspor zirvenin rengini yine değiştirmiş oldu. Bursaspor’u 1-0’la geçen Fenerbahçe 59 puanla liderliğe yükseldi, Kasımpaşa’yı 5-1 yenen Beşiktaş ise 58 puan ve averajla kendine 2'nci sırada yer buldu. Haftaya lider giren Galatasaray ise bordo mavililerden yediği darbe sonucunda 3'üncü sıraya geriledi.
 
BEŞİKTAŞ’I BEKLİYOR
 
Trabzonspor, bu sezonun son derbisinde ligin 29’uncu haftasında 3 Mayıs günü evinde Beşiktaş ile karşılaşacak. Konya’da oynanan ve Beşiktaş’ın 3-0 kazandığı karşılaşmada bu sezonki tek derbi yenilgisini alan bordo mavililer, Beşiktaş’ı da yenerek şampiyonluk yolunun Avni Aker’den geçtiğine bir kez daha vurgu yapmak istiyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler