Leman'dan adi kapak!

Ç.Rizespor maçının ardından Trabzon Havalimanı'na gitmekte olan Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırı sonrası soruşturma devam ederken Leman Dergisi'nden tahrik edici, Trabzonspor taraftarını zan altında bırakan adi bir kapak yayınladı.Dergi, olayı tamamiy

Leman'dan adi kapak!

Ç.Rizespor maçının ardından Trabzon Havalimanı'na gitmekte olan Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırı sonrası soruşturma devam ederken Leman Dergisi'nden tahrik edici, Trabzonspor taraftarını zan altında bırakan adi bir kapak yayınladı.

Dergi, olayı tamamiyle Trabzonspor taraftarına yıkarken yayınladığı karikatürde Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırıyı gösterirken otobüsün önünde tüfekli ve elinde kupayla uzaklaşırken "Şampiyon" diyen bir karakter çizdi. Açıkça kupa mücadelesi nedeniyle bu saldırının yapıldığını ima eden dergi utanmadan bir de Fenerbahçe için bir taraftar gibi " İnadına Aşkınla,coşkunla sen çok yaşa!" başlığını attı.

leman.jpg

Leman'ın bu provakatif tavrı Trabzonsporlu taraftarlardan büyük tepki çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem