KuzeyYıldızı'ndan yönetime "Ültimatom"

Trabzonspor’un güçlü taraftar derneklerinden Kuzeyyıldızı Trabzonsporlular Derneği , Trabzonspor Başkanı ve yönetimine Ültimatom verdi.Trabzonspor’un güçlü ve etkili taraftar derneklerinden biri olan ve 500 civarında olan delege sayısıyla da kongrelerde b

KuzeyYıldızı'ndan yönetime "Ültimatom"

Trabzonspor’un güçlü taraftar derneklerinden Kuzeyyıldızı Trabzonsporlular Derneği , Trabzonspor Başkanı ve yönetimine Ültimatom verdi.

Trabzonspor’un güçlü ve etkili taraftar derneklerinden biri olan ve 500 civarında olan delege sayısıyla da kongrelerde belirleyici olan İstanbul Trabzonsporlular Platformu ,  Kuzeyyıldızı Trabzonsporlular Derneği Başta İ.H.O olmak üzere Yönetime top yekün tepki verdi ” Bırakın Gidin” dedi.

Trabzonspor’da Aralık 2013 tarihinde yapılan  İ.H.O ve yönetiminin göreve geldiği genel kurulda Ali Uzunay’a destek veren ve 13.sandıkta ezici üstünlük kuran Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği, İstanbul Trabzonsporlular Platformu adına Başkan İsmail Turgut Öksüz imzası ile yayınlanan bildiri başta derneğin büyük desteği ile yönetimde bulunan yönetici Ali Uzunay olmak üzere Trabzonspor yönetiminde şok etkisi yarattı.

ilk kurucu başkanı Tekin Küçükali olan ve sonrasında Rahmetli Hüseyin Turan'dan başkanlığı devralan Ali Uzunay’ın Trabzonspor’da yönetim kurulu üyesi seçilene dek başkanlığını yaptığı, arkasında büyük bir güç olarak hissettiği  500 civarında delege gücü bulunan Kuzey Yıldızı TS Derneği öyle bir açıklama yaptı ki, adeta Trabzonsporluluk nasıl olur dersi verdi.

İ.H.O ve yönetiminin göreve gelmeden önceki söylemlerini, kupa için verecekleri mücadele sözlerini nasıl unuttuklarını ve TFF seçimlerinde İbrahim Usta’yı satmamak adına tertemiz bir camiayı sattıklarına vurgu yaptı.

Kişilerin değil Trabzonspor’un yanında olduklarını vurgu yapan bu açıklama sonrasında derneğin desteği ile Trabzonspor’da yönetici olan Ali Uzunay’ın nasıl davranacağı merak konusu oldu.

13.sandık daki büyük destekle göreve gelen Ali Uzunay kendisini Trabzonspor yöneticisi yapan ve Bir dönem Başkanlığını da yaptığı Kuzey Yıldızı Derneği'nin bu sesine kulak mı verecek yoksa 3-5 gün daha o koltukta oturmak uğruna Trabzonspor'da yönetici seçilene dek Başkanlığını yaptığı Dernekteki dava arkadaşlarının bu mert açıklamaları görmemezlikten mi gelecek merakla bekleniyor.

İşte İstanbul Trabzonsporlular Platformu Adına Başkan İsmail Turgut Öksüz imzalı yapılan o açıklama.

BIRAKIN GİDİN

Sayın Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun yanında olmamıza sebep olan söylemleri;

• Türk futbolunu pislik sardı; “zira öyle bir pislik ki ülkemizde birileri bu pisliğin üzerini örtmeye çalışsa da pisliğin kokusu tüm dünyayı çoktan sardı. Trabzonspor olarak haklı olduğumuz bu davada bizi yolumuzdan döndürecek ve kararlılığımızı engelleyecek hiçbir gücün olamayacağını bilinmesini isteriz” ta ki 23.06.2015 tarihine dek!!! “Herkesin kendine göre bir adaleti varsa, yüce Allah’ın da bir adaleti vardır. Kulübümüz temiz ve ahlaklı Türk futbolu adına geçmişte olduğu gibi bugün ve yarın da duruşundan asla taviz vermeyecektir.” Ta ki 23.06.2015 tarihine dek!!!

• Bizi arayacak olan alacağı cevabı bilir; “Siyasetten bahsediliyor. Bu ülkenin başbakanıyla yakın olmamı eleştiren insan, yarın ki konumum siyasi çıkar amaçlıysa gelip yüzüme tükürürsünüz. Bu ülkenin başbakanı hangi partiden olursa olsun ona yakın olmak bana gurur verir. Başbakana yakın olmaktan gurur duyuyorum. Kupa Başbakan’da söylemi var. Önümüzdeki günlerde Türk futbolundaki değişimi gördüğünüzde farklı düşüneceksiniz. Her tarafı örümcek gibi saran lobilerden kurtulduğumuz an sonuca ulaşacağız. Trabzonspor camiasından güçlü bir camia yoktur. Öyle ki bizi arayıp aksi bir durumla baskı altına almak isteyecek olan kişi Cumhurbaşkanı da Başbakan da alacağı cevabı bilir.” Ta ki 23.06.2015 tarihine dek!!!

• Papyonlu, smokinli yalakalar; “Küçükken Of’ta inek beklerken kulüp başkanlarını hayal ederdim. Özel nitelikli insanlar bilirdim. Keşke büyümeseydim, bu noktalara gelmeseydim de karşımda papyonlu, smokinli yalaka görüntülerinizi görmeseydim dedim.” Ta ki 23.06.2015 tarihine dek!!!

HERKES BİLSİN Kİ; BİZ KİMSENİN ADAMI DEĞİLİZ!

• Pislik öyle büyümüş ki bugün sizi de o pisliğin içerisinde görüyoruz sayın HACIOSMANOĞLU, sayın ÜSTÜNSALİH, sayın UZUNAY, sayın ASLAN, sayın GÜNEY, sayın İNCEHASAN.

• “Siyaset bizi baskı altına alamaz arayan ne cevap alacağını bilir” dediniz kim aradı da şikenin hamilerinden olan ve adaylık açıklamasını yaparken “3 TEMMUZ süreci bizim için tamamen kapanmıştır” diyerek meydan okuyan Yıldırım Demirören’i desteklediniz? Hemde İBRAHİM USTA’yı satmamak adına TERTEMİZ bir camiayı satarak.

• Papyonlu, smokinli yalakalara vereceğiniz destek karşılığında seçimden önce 10 milyon euro seçimden sonra 5 milyon euro sözü aldınız ve hangi sebeple nerelere imza attınız? Kapalı kapılar arkasında kimlerle neyin pazarlığı yapıldı? Yoksa Trabzonspor’un davası 15 milyon euro’ya mı sattınız?

Bizler sizleri gözümüzde çok büyütmüşüz. Bizler sizlere çok inanmışız. Bizler sizlerin dik duruşunuza kanmışız. Trabzon’un onurunu paranın üstünde tutacağınıza inandığımız için sizinle beraber olduk. Hal böyleyken kupa bizim “NAMUSUMUZ” diyen siz, bu söyleminizle camiayı zan altında bırakan siz, bizi bu pisliğin içine çekmeğe çalışan ve zihniyete karşı anlayış bekleyen yine siz…

Yok arkadaş… Bu gömlek size çok büyük geldi!! Ya göründüğünüz gibi olsaydınız ya da olduğunuz gibi görünseydiniz!!! Bundan sonra olduğunuz gibi de görünmeyin, göründüğünüz gibi de olmayın, bundan sonra Trabzon şehrini ve Trabzonspor markasını, şerefini daha fazla ayaklar altına almayın.

BIRAKIN GİDİN!!!

Biz bugüne kadar kişilerin değil TRABZONSPOR armasının ve haklı davasının peşinde olduk bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. BU BÖYLE BİLİNE!!!

İSTANBUL TRABZONSPORLULAR PLATFORMU ADINA

BAŞKAN

İSMAİL TURGUT ÖKSÜZ

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor