"Kuzey sahil yolu hayırlı olsun Trabzon’a…"

Akyazı’da bir evin duvarının çökmesi sonucu meydana gelen heyelanda kapanan sahil yolu Trabzonspor Stadyumu’nun yapıldığı Akyazı dolgu sahasından veriliyordu.Trabzon-Giresun hattının verildiği dolgu alanındaki yol asfaltlandı. Bu asfaltlama sonrası MHP Tr

"Kuzey sahil yolu hayırlı olsun Trabzon’a…"

Akyazı’da bir evin duvarının çökmesi sonucu meydana gelen heyelanda kapanan sahil yolu Trabzonspor Stadyumu’nun yapıldığı Akyazı dolgu sahasından veriliyordu.

Trabzon-Giresun hattının verildiği dolgu alanındaki yol asfaltlandı. Bu asfaltlama sonrası MHP Trabzon İl Başkanı Muhammer Demeli, Akyazı’daki o bölgeye giderek eleştiriler yaptı. Demeli, “Kuzey sahil yolu Trabzon’a hayırlı olsun” diyerek göndermede bulunurken, “Bakın günlerde bu yolun hali böyle… Güya Büyükşehir olduk! İşte yaptıkları şey bu! Görüyorsunuz. Şimdide halledemedikleri için asfalt döktüler. Bunlar ne bilimsel uyarıyı nede teknik uyarıları dikkate alıyorlar. Sonrada günlerce insanlara çile çektiriyorlar. Son örneği de Akyazı” şeklinde eleştirdi.

ms.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel