Kutsi ve Sinem Bayraktutar Çifti Boşandı

Şarkıcı Kutsi, 8 yıllık flörtün ardından 2008'de evlendiği Sinem Bayraktutar'la Bodrum Adliyesi'nde sessiz sedasız boşandı. Anlaşmalı olarak evliliklerini bitiren çiftin davası 5 dakika sürdü.MADDİ TALEPTE BULUNMADIÇiftin 6 yaşındaki kızı Ceylin Ada ile 5

Kutsi ve Sinem Bayraktutar Çifti Boşandı

Şarkıcı Kutsi, 8 yıllık flörtün ardından 2008'de evlendiği Sinem Bayraktutar'la Bodrum Adliyesi'nde sessiz sedasız boşandı. Anlaşmalı olarak evliliklerini bitiren çiftin davası 5 dakika sürdü.

MADDİ TALEPTE BULUNMADI

Çiftin 6 yaşındaki kızı Ceylin Ada ile 5 ay önce dünyaya gelen Lila'nın velayeti anne Bayraktutar'a verildi. Eşinden kendisi için maddi talepte bulunmayan Bayraktutar, adliyeden Kutsi'yle el sıkışarak ayrıldı.

EŞİNİ FEYZA ÇIPA İLE ALDATMIŞTI

Kutsi'nin ismi bir süredir "Huzur Sokağı" dizinin setinde tanıştığı Feyza Çıpa ile anılıyordu. Bayraktutar bu söylentiler üzerine boşanma davası açmak istese de Kutsi ayrılığa yanaşmamıştı.

kutsi-ve-sinem-bayraktutar-cifti-bosandi-7557855_973_m.jpg

"HAMİLE EŞİNİ TERK EDEN HERKESİ TERK EDER"

Sinem Bayraktutar eşi Kutsi'nin ihanetinin ardından geçen yıl şunları söylemişti: "Kutsi daha önce de bana ihanet etti. Kutsi'yi ve Feyza'yı (Çıpa) suçlamıyorum. Burada tek suçlu benim, ikinci kez affettim. Bu aşka, evliliğe 15 yılımı verdim. Bir erkek hamileyken eşini terk edebiliyorsa her an herkesi bırakabilir."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler