Kurtlar Vadisi’nde bir şok daha!

 Sezon başında Kurtlar Vadisi Pusu’dan ayrılan Kenan Çoban (Abdülhey) ve Hakan Boyav (Kara) gibi oyuncuların ardından, Baltazar karakteri ile dizinin fenomen isimlerinden olan başarılı oyuncu Murat Aydın da diziden ayrıldı. Nişantaşı’nda alışverişte görün

Kurtlar Vadisi’nde bir şok daha!
 
Sezon başında Kurtlar Vadisi Pusu’dan ayrılan Kenan Çoban (Abdülhey) ve Hakan Boyav (Kara) gibi oyuncuların ardından, Baltazar karakteri ile dizinin fenomen isimlerinden olan başarılı oyuncu Murat Aydın da diziden ayrıldı.
 
Nişantaşı’nda alışverişte görüntülenen Aydın, basın mensuplarının "Çekimler nasıl gidiyor? Çatışma sahnelerinde zorluk çekiyor musunuz?" sorularına, "Ölüm sahnemi çekeceğiz, ölmek zor mu kolay mı göreceğiz" diye cevap verdi. Geçtiğimiz günlerde Irmak Su adında bir kız çocuğu olan Murat Aydın, diziden neden ayrıldığıyla ilgili gelen sorularına ise, "Kısmet, Vadi’de oynayan her canlı bir gün ölümü tadacak" şeklinde esprili yanıt verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya