Kupası çalınan Trabzonspor ne olacak Kılıçdaroğlu!

Şike süreci boyunca hiç bir siyasi partiden destek göremeyen mağdur konumdaki Trabzonspor'un hakkı yenmeye devam ediliyor. Şike yapanlar ve haksızlıklarla başarı elde edenler ise aynı siyasiler tarafından mağdur gösterilmeye çalışılıyor.Şike sürecinde açı

Kupası çalınan Trabzonspor ne olacak Kılıçdaroğlu!

Şike süreci boyunca hiç bir siyasi partiden destek göremeyen mağdur konumdaki Trabzonspor'un hakkı yenmeye devam ediliyor. Şike yapanlar ve haksızlıklarla başarı elde edenler ise aynı siyasiler tarafından mağdur gösterilmeye çalışılıyor.

Şike sürecinde açıkça Fenerbahçe'ye destek olan siyasi liderlerden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da, şike soruşturmasıyla ilgili yaptığı değerlendirmede bu duruma en son örnek oldu. CAS ve UEFA tarafından şike yaptığı tescillenen Fenerbahçe ile Beşiktaş'a verilen cezanın haksız olduğunu savunan Kılıçdaroğlu, hakkı emeği ve kupası çalınan Trabzonspor'u adeta görmezden geldi.

TABLO ÜZÜCÜYMÜŞ!

Fenerbahçe taraftarı olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, şike soruşturması sürecinde ortaya çıkan tablonun üzücü olduğunu söyleyerek, "Ancak daha üzücü olan, medyanın büyük bir kesiminin, yargı kararını vermeden, yargısız infaz yapmasıydı" dedi.

Kılıçdaroğlu, UEFA tarafından Fenerbahçe ve Beşiktaş'a verilen cezaların hatırlatılması üzerine ise şunları söyledi:

"UEFA, Türkiye 'de alınmış bazı kararlara bakarak, bazı kararlar aldı. Şunu söylemek gerek, bahsettiğimiz ülke Türkiye... Siz, Türkiye'yi böyle cezalandıramazsınız. Hele de, siyasi otoritelerin yönlendirmesiyle hareket eden, özel yetkili mahkemelerin aldığı kararlara dayanarak... Bir kere, demokrasilerde, özel yetkili mahkeme, olmaz. Önce, bunu öğrenmeliler... Sahte delil bile üretiyorlar..."

Kılıçdaroğlu, "Adalet ve Kalkınma Partisi'nin sporu siyasallaştırdığını" da söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor