Kupa için yola çıkmıştı işte son durağı!

 Trabzon'dan yola çıkan, "Adalet ve Temiz Futbol" sloganı ile Ankara'ya yürüyen Trabzonspor taraftarı Muhammet Çelik, Gümüşhacıköy ilçesine ulaştı. Bordo-mavili taraftar Muhammet Çelik, 2010- 2011 sezonundaki lig şampiyonluğu kupasının Trabzonspor'a veril

Kupa için yola çıkmıştı işte son durağı!
 Trabzon'dan yola çıkan, "Adalet ve Temiz Futbol" sloganı ile Ankara'ya yürüyen Trabzonspor taraftarı Muhammet Çelik, Gümüşhacıköy ilçesine ulaştı.
 
Bordo-mavili taraftar Muhammet Çelik, 2010- 2011 sezonundaki lig şampiyonluğu kupasının Trabzonspor'a verilmemesine tepki amacıyla "Adalet ve Temiz Futbol" sloganıyla Trabzon'dan başlattığı yürüyüşü Ankara'ya kadar sürdürmek istiyor.
 
Trabzon’un Tonya ilçesinden 13 Mart’ta yürüyerek yola çıkan Çelik, 13 günde Gümüşhacıköy’e ulaştığını belirtti.
 
Çelik, 10 gün sonra Ankara'da olmayı planladığını aktararak, "Kupamız verildikten sonra inanıyorum ki eski günlere döneceğiz. Ankara'da geniş katılımlı taraftar topluluğuyla kupamızı isteyeceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler