"Kupa Başbakan'ın iki dudağı arasında"

Trabzonspor  Divan Genel Kurulu'nda söz alan Trabzonspor eski yöneticisi Ali Sürmen Divan Kurulu'na ve yönetime eleştirilerde bulundu. Şike konusuna da değinen sürmen kupanın Başbakan'ın iki dudağı arasında olduğunu belirterek şöyle konuştu; Şike konusund

"Kupa Başbakan'ın iki dudağı arasında"
Trabzonspor  Divan Genel Kurulu'nda söz alan Trabzonspor eski yöneticisi Ali Sürmen Divan Kurulu'na ve yönetime eleştirilerde bulundu.
 
Şike konusuna da değinen sürmen kupanın Başbakan'ın iki dudağı arasında olduğunu belirterek şöyle konuştu;
 
Şike konusunda Mahkeme karar verdi mi, Yargıtay onadı mı, UEFA, CAS karar verdi mi? ama yetmiyor. bizim TFF'de temsilcimiz yok mu. Ağırlığını koyup baskı yapamıyorsan iradeni kullanıp istifa edersin. Kupa Başbakan'ın iki dudağı arasındadır. Siyaset Trabzonspor'u yanlız bırakmıştır. Biz gerçerğe dönelim. Gündemde iki hukuk davası var. Biri Genel Kuruldaki süre uzatımıyla ilgili olan dava. Trabzonspor'da bir gün yöneticilik yapmak onur ve şerefse 6 ay mazeret üretmek en büyük zarardır. Bu Divan Kurulu'ndan kaynaklanan bir durumdur. Mali tabloda sizle övünürken hukuki tabloda neden sizle övünemiyoruz. Yargıtay eğer kararı onarsa Trabzosnpor Başkanının görevi aralık sonu itibari ile bitmiş olacak. Ama hala kaçırılmış bir şey yoktur. 
 
Dün sayın Albayrak konusunda hata yapılmıştır. Biz iç denetim mekanizmasını kurmak zorundayızki mahkeme kapıları kapansın. Bizim artık profesyonelleşmemiz lazım. Bizim artık muhasebeyi yeminli mali müşavirlik bürosuna teslim etmemiz lazım. Trabzonspor'un en büyük sorunu iç denetim mekanizmalarının tüzükten yapılamasıdır. Bunun başlıca sorunu ise Denetleme kuruludur. Denetleme 4 aylık periyotlar halinde raporlar yayınlaması lazım. Bu konuda kurullarda kimin olduğu önemli değil önemli olan Trabzonspor'un çıkarlarıdır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor