Kulüpler birliğinin çağrısı tutmadı

Bursaspor taraftarı 2 dakika düşün kampanyasına ıslıklarla tepki gösterdi. Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Hüseyin Avni Aker stadında yaşanan olaylar sonrasında Kulüpler Birliği'nin aldığı karar ile bu hafta oynanacak karşılaşmaların başında yapılac

Kulüpler birliğinin çağrısı tutmadı

Bursaspor taraftarı 2 dakika düşün kampanyasına ıslıklarla tepki gösterdi.

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Hüseyin Avni Aker stadında yaşanan olaylar sonrasında Kulüpler Birliği'nin aldığı karar ile bu hafta oynanacak karşılaşmaların başında yapılacak olan '2 dakika düşün' kampanyası oynanan Bursaspor Galatasaray karşılaşmasında taraftarların tepki göstermesi üzerine iptal edildi. 

Bursaspor taraftarı sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla Trabzonspor'un yanında olduklarını bildirdiler.

işte o paylaşım...

"Bursaspor taraftarları 2 dakika düşün olayını protesto ederek saygı duruşu yapılmasına izin vermedi. Texsas grubu basta tüm Bursaspor'lu kardeşlerimizi bu Onur'lu duruş için tebrik ediyoruz. Bütün takımlardanda güce biat etmeden haklı tepkiyi vermesini bekliyoruz. Ayrıca paylaşmayanda terbiyesizliktir. Selam olsun Adalet arayan Trabzonspor taraftarına omuz veren tüm futbol paydaşlarına selam olsun !!!"

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler