Zara Trabzon'da söyleyecek

Ünlü sanatçı Zara, 6 Haziran Pazartesi günü Trabzon’a gelerek Zağnos Vadisi’nde konser verecek. Etkinlikte Karadenizli sanatçılarda sahne alacak.Türkiye ve Trabzon’daki Kentsel Dönüşüm Projelerinin simgesi olan Zağnos Vadisi, tarihi günlerinden birini yaş

Zara Trabzon'da söyleyecek

Ünlü sanatçı Zara, 6 Haziran Pazartesi günü Trabzon’a gelerek Zağnos Vadisi’nde konser verecek. Etkinlikte Karadenizli sanatçılarda sahne alacak.

Türkiye ve Trabzon’daki Kentsel Dönüşüm Projelerinin simgesi olan Zağnos Vadisi, tarihi günlerinden birini yaşayacak. AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenecek olan ‘Gençlik Şöleni’ Zağnos Vadisi’nde gerçekleştirilecek. Şölende ünlü sanatçı Zara ile birlikte Tarık Tüfekçi, Cengiz Selimoğlu, Sait Uçar ve Onay Şahin konser verecek. Katılımın ücretsiz olduğu Gençlik Şöleni sadece konserle sınırlı kalmayacak. Şölende havai fişek gösterileri, horon ve kolbastı gösteri ile coşku en üst düzeye taşınacak.

Zağnos Vadisi’nde Pazartesi günü saat 18.00’de başlayacak olan Gençlik Şöleni’ne AK Parti Trabzon Milletvekili Adayları Faruk Özak, Erdoğan Bayraktar, Aydın Bıyıklıoğlu, Safiye Seymenoğlu, Yunus Karabela ve Salih Cora’da katılarak bir konuşma yapacak. AK Parti Gençlik Kolları, şölene tüm vatandaşların davetli olduğunu duyurdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Kültür/sanat