Yetenekler Trabzon'da noktalanacak

“Yetenek sizsiniz Trabzon”TRABZON NOKTA KOYUYORAcun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu “Yetenek sizsiniz Türkiye” adlı yarışma programının son programları Trabzon’da çekilecek. “Yetenek sizsiniz Türkiye” adlı programın son eleme gösterileri Trabzon’da çekilec

Yetenekler Trabzon'da noktalanacak

“Yetenek sizsiniz Trabzon”

TRABZON NOKTA KOYUYOR

Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu “Yetenek sizsiniz Türkiye” adlı yarışma programının son programları Trabzon’da çekilecek.

“Yetenek sizsiniz Türkiye” adlı programın son eleme gösterileri Trabzon’da çekilecek.

Hülya Avşar, Ali Taran ve Acun Ilıcalı’nın jüri üyeliğini yaptığı yarışma programındaki nefesler tutulacak. Trabzon’a 180 kişilik bir heyetle yarın sabah saatlerinde gelecek olan “Acun medya” ekibinin ardından jüri üyeleri Hülya Avşar, Ali Taran ve Acun Ilıcalı’nın da özel uçakla akşam saatlerinde Trabzon’a geleceği öğrenildi.

TRABZON ELEMELERE NOKTA KOYACAK

KTÜ’de gerçekleştirilecek yarışmaya programı için “Yetenek sizsiniz Türkiye” ekibi Trabzon’a ayrıcalık tanıdı. Her ilde tek çekim düzenleyen Yeteneksizsiniz Türkiye, Trabzon’da enerjinin fazla olduğunu bildirerek 2 program birden gerçekleştirecek. Ayrıca Trabzon’da yapılacak olan 2 çekimle birlikte Anadolu çekimleri tamamlanacak.

Çekimleri izlemek isteyen seyirciler için gün içinde Karadeniz Teknik Üniversitesinde “Acun Medya” aracılığı ile bilet dağıtımı yapılacak.

Ayrıca Yetenek sizsiniz Türkiye’nin çekimlerinin saat 16.00 sıralarında gerçekleştirileceği de öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler