Volkan konak için üzücü haber

İz­mi­r’­de ya­şa­yan an­ne­si Şeh­ri­ban Yıl­dı­rı­m’­ın ra­hat­sız­lı­ğı yü­zün­den bir aya­ğı İz­mi­r’­de olan Se­zen Ak­su gi­bi Ku­ze­yin oğ­lu Vol­kan Ko­na­k da an­ne­si Say­nur Ko­na­k’­ın has­ta­lı­ğı yü­zün­den üzün­tü­lü  gün­ler­den ge­çi­yor.

Volkan konak için üzücü haber
İz­mi­r’­de ya­şa­yan an­ne­si Şeh­ri­ban Yıl­dı­rı­m’­ın ra­hat­sız­lı­ğı yü­zün­den bir aya­ğı İz­mi­r’­de olan Se­zen Ak­su gi­bi Ku­ze­yin oğ­lu Vol­kan Ko­na­k da an­ne­si Say­nur Ko­na­k’­ın has­ta­lı­ğı yü­zün­den üzün­tü­lü  gün­ler­den ge­çi­yor. Sık sık Trab­zo­n’­a gi­de­rek an­ne­si­ni zi­ya­ret et­ti­ği­ni söy­le­yen ün­lü sa­nat­çı. “An­nem felç ge­çir­di. Hep te­tik­te­yiz. Bu sa­at­ten son­ra dü­zel­me­si pek müm­kün de­ğil ama an­ne­min göz­le­ri bak­sın ye­ter. O göz­le­ri açık tut­ma­ya ça­lı­şı­yo­rum” di­ye ko­nuş­tu.
 
CEP TE­LE­FO­NU DUY­GU­SUZ BİR ALET
 
Trab­zon Maç­ka­’da­ki yay­la evi­ne git­ti­ğin­de hu­zu­ru ya­ka­la­dı­ğı­nı ifa­de eden Ko­nak, cep te­le­fo­nu kul­lan­ma­yı da bı­rak­tı­ğı­nı açık­la­dı. Ün­lü sa­nat­çı, “Cep te­le­fo­nu duy­gu­suz bir alet. Be­ni çok yor­du­ğu­nu dü­şün­dü­ğüm için kul­lan­ma­yı bı­rak­tım. Cep te­le­fo­num ol­ma­dan ha­fif­le­di­ği­mi his­se­di­yo­ru­m”  de­di.
 
Sezen Aksu annesinin hayatını kaleme alacak
 
Se­zen Ak­su  da 90 ya­şın­da­ki an­ne­si Şeh­ri­ban Yıl­dı­rı­m’­ın ra­hat­sız­lı­ğı se­be­biy­le zor gün­ler ge­çi­ri­yor. Ak­su sık sık İz­mi­r’­de ya­şa­yan an­ne­si­nin ya­nı­na gi­di­yor. Mi­nik Ser­çe bir kon­se­rin­de an­ne­si­nin ha­ya­tı­nı ya­zıp ki­tap ya­pa­ca­ğı­nı söy­le­di.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat