Ünlü sima hayatını kaybetti!

Yurt dışından sabah saatlerinde geldiği öğrenilen Metin'in ölümü, komşularını da gözyaşlarına boğdu. Edinilen bilgilere göre, yapımcı Atiye Rezzan Metin’e (65) ait, Beykoz'da Elmalı köyü Şafak Sokak'ta bulunan evde, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın

Ünlü sima hayatını kaybetti!
Yurt dışından sabah saatlerinde geldiği öğrenilen Metin'in ölümü, komşularını da gözyaşlarına boğdu.
 
Edinilen bilgilere göre, yapımcı Atiye Rezzan Metin’e (65) ait, Beykoz'da Elmalı köyü Şafak Sokak'ta bulunan evde, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Altı beton, üstü ahşap olan dubleks evde çıkan yangın, kısa sürede büyüdü. Çevredeki vatandaşlar yangını itfaiyeye bildirdi. Olay yerine Beykoz, Kavacık, Çavuşbaşı ve Ümraniye itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın itfaiyenin uğraşları sonucu söndürüldü. Evin içerisine giren itfaiye ekipleri, Atiye Rezzan Metin'in cesediyle karşılaştı. Yangında binanın önünde duran park halindeki Metin'e ait cip de kullanılamaz hale geldi.
 
Zaman zaman film stüdyosu olarak da kullanılan evin sahibi yapımcı Atiye Rezzan Metin'in sabah saatlerinde yurt dışından döndüğü öğrenildi. Yapımcı Metin'in ölümü komşularını da gözyaşlarına boğdu.
 
Olay yerinde polis ekiplerinin incelemeleri sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat