Türk sinemasında rekorlar yılı!

2014'de 1 milyon barajını geçen son türk filmi ise yapımcılığını Sugarworkz & TAFF Pictures’ın yaptığı, senaryosunu Ali Tanrıverdi ve Murat Şeker’in yazdığı, yönetmenliğini Murat Şeker’in üstlendiği Çakallarla Dans 3 “Sıfır Sıkıntı” oldu.'Çakallarla Dans

Türk sinemasında rekorlar yılı!

2014'de 1 milyon barajını geçen son türk filmi ise yapımcılığını Sugarworkz & TAFF Pictures’ın yaptığı, senaryosunu Ali Tanrıverdi ve Murat Şeker’in yazdığı, yönetmenliğini Murat Şeker’in üstlendiği Çakallarla Dans 3 “Sıfır Sıkıntı” oldu.

'Çakallarla Dans 3 Sıfır Sıkıntı' 1.032.117 kişiyle seri filmler arasında her filmde artış gösteren tek film oldu.

'Çakallarla Dans'ın fenomen haline gelen ana karakterlerini canlandıran Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar ve Murat Akkoyunlu'nun yanı sıra Derya Baykal ve kendisi gibi oyuncu olan kızı Derya Şensoy'un da kadroya katılmasıyla 'Çakallarla Dans 3 Sıfır Sıkıntı' 5 Aralık'ta seyircisiyle buluşmuştu.

'Çakallarla Dans 3 Sıfır Sıkıntı' filminin konusu:

Kayınço Gökhan, Muhasebeci Servet, Köfte Necmi ve Del Piero Hikmet. 'Denetimli serbestlik' koşuluyla hayatlarına devam ederken, topluma uyum sağlamak için grup terapisine giderler. Bir gün Del Piero Hikmet, hayatının kırılma anını yaşayacağından habersiz olarak bindiği vapurda, ömrü boyunca unutamayacağı güzeller güzeli 'dilsiz' bir kadın olan Mihriban ile tanışır. 'Yani kızın ağzı var, dili yoktur'. İkili gün geçtikçe kalp gözü ile anlaşıyor, anlaştıkça birbirine aşık oluyordur. Hayatında ilk defa bir kadın eli tutan Hikmet, Mihriban ile evlenme kararı alır. Mihriban'ın annesi Cemile’nin, Hikmet'ten tek bir isteği olur. Ölmeden önce kızının tekrar 'Anne' demesi... Ameliyatın pahalı olması tek engel olup, bizimkiler açısından, çakallık yapmadan bulunması zor bir meblağdır. Ama iyilik için yapılan çakallık, çakallık sayılır mı?

Arkadaşlarının mutluluğu için her türlü yola başvuran çakalları macera, aksiyon ve kahkaha dolu bir serüven bekliyordur.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler