Trabzonspor forması ile şarkılarını söyledi

23.03.2013 Cumartesi akşamı KTÜ AKM de Leman SAM rüzgarı esti. İki buçuk saat kaldığı sahnede yaklaşık bin kişiye  unutulmaz bir gece yaşatan Leman SAM, Trabzon Spor Hentbol Kulübü Başkanı Nejmi KESKİN tarafından hediye edilen Leman SAM 61 numaralı Trabzo

Trabzonspor forması ile şarkılarını söyledi

23.03.2013 Cumartesi akşamı KTÜ AKM de Leman SAM rüzgarı esti. İki buçuk saat kaldığı sahnede yaklaşık bin kişiye  unutulmaz bir gece yaşatan Leman SAM, Trabzon Spor Hentbol Kulübü Başkanı Nejmi KESKİN tarafından hediye edilen Leman SAM 61 numaralı Trabzonspor formasını giyerek şarkılarına devam etti.

Konserde sürpriz bie evlilik teklifi de gerçekleşti. Leman SAM tarafından sahneye çağrılan Polis memuru Özkan seyirciler arasında bulunan kız arkadaşına sürpriz bir evlilik teklifinde bulundu.
 
Konseri organize eden Ahmet  ARMUTCU’ya sahneden teşekkür eden Leman SAM Trabzon halkının konsere göstermiş olduğu ilgiden de çok mutlu olduğunu dile getirdi. Konser sonrası  görüştüğümüz Ahmet ARMUTCU ilgiden memnun kaldıklarını belirterek Trabzon halkını gelecek aylarda sevilen sanatçılarla buluşturacaklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat