Trabzonlu genç yazardan ilk kitap

Trabzon'un genç yazarlarından Elif Tuğçe Balaban, ilk kitabı "KEŞKE''yi düzenlediği basın toplantısıyla tanıttı. Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde basın toplantısı yapanhaber61net eski editörlerinden  Elif Tuğçe Balaban, bir aylık bir süre içinde hazırladığ

Trabzonlu genç yazardan ilk kitap

Trabzon'un genç yazarlarından Elif Tuğçe Balaban, ilk kitabı "KEŞKE''yi düzenlediği basın toplantısıyla tanıttı. 

Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde basın toplantısı yapanhaber61net eski editörlerinden  Elif Tuğçe Balaban, bir aylık bir süre içinde hazırladığı Ağustos ayının ilk haftasında piyasaya çıkacak iki yüz sayfalık Keşke adlı kitabını basın toplantısıyla tanıttı.

Balaban, kitabın ilham kaynağının 30 yaşlarındaki bir erkek olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Kitabımızın ilham kaynağı 30 yaş sendromunda yanlış evlilik ya da ani kararla birlikte evlilik kararı alan çiftlerin daha sonra ilişkilerinin bozulması ve bozulan ilişkiyi toplumun kabul etmemesiyle beraber farklı yasak ve gizli ilişkilerin oluşması. Buna kendi açımdan bakarak bir hikaye yazmaya çalıştım. Karakterimiz bir erkek ve erkeğin duygularını anlatmaya çalıştım.

Hem eşiyle hem de sevgilisiyle yaşamış olduğu gitgeller de yaşadığı ikilemlerden bahsediyoruz. Bir bayan yazar olarak bir erkeğin duygularını bir bayanın duygularından anlatmaktan çok daha iyi oldu. Bir bayanı anlamak ve yazmak çok kolaydı. Ama bilmediğim bir karakter olan erkeğin duygularını anlatabilmek benim içim daha keyifli oldu."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler