Trabzon'daki çöplük sinemalarda!

Nilüfer Belediyesi tarafından 15 Kasım-21 Kasım tarihleri arasında Konak Kültürevi’nde düzenlenecek belgesel filmleri haftasında “Samsara”, “Cennetteki Çöplük” ve “Baldan Acı” isimli yapımlar gösterime girecek.Cuma günü ilk gün gösterimleri 12.00 ve 20.30

Trabzon'daki çöplük sinemalarda!


Nilüfer Belediyesi tarafından 15 Kasım-21 Kasım tarihleri arasında Konak Kültürevi’nde düzenlenecek belgesel filmleri haftasında “Samsara”, “Cennetteki Çöplük” ve “Baldan Acı” isimli yapımlar gösterime girecek.
Cuma günü ilk gün gösterimleri 12.00 ve 20.30’da yapılacak. Çekimleri beş yılı aşkın bir sürede, yirmi beş ülkede tamamlanan “Samsara”; insan deneyiminin ve maneviyatının kavranılamayan derinliklerini ele alıyor. Yönetmenliğini Fatih Akın’ın yaptığı, Trabzon’un Çamburnu ilçesindeki çöplüğü ve çevre kirliliğini konu edinen “Cennetteki Çöplük” de hafta boyunca her gün gösterimde olacak.
15-21 Kasım tarihleri arasında Nilüferliler için perde açacak ödüllü belgesellerden sonuncusu ise izleyiciyi arıların büyülü dünyasında renkli bir yolcuğa çağıracak. “Baldan Acı” isimli belgesel, Konak Kültürevi, Serdar Şafak Sahnesi’nde gösterime girecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat