Trabzon'da tiyatroya yoğun ilgi

TDT'den yapılan yazılı açıklamada, sanatseverlerin "Şekil Bozukluğu" ve "Bu da geçer ya hu" adlı oyunlara yoğun ilgi gösterdiği belirtildi.Satış bilgilerine göre, 2 Ekim'den bugüne kadar 4 bin 578 tiyatro biletinin satıldığı ifade edilen açıklamada, şunla

Trabzon'da tiyatroya yoğun ilgi


TDT'den yapılan yazılı açıklamada, sanatseverlerin "Şekil Bozukluğu" ve "Bu da geçer ya hu" adlı oyunlara yoğun ilgi gösterdiği belirtildi.

Satış bilgilerine göre, 2 Ekim'den bugüne kadar 4 bin 578 tiyatro biletinin satıldığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Trabzon Devlet Tiyatrosu, bu hafta "Bu da geçer ya hu" adlı oyun ile 5 bininci seyirciye perde açacak. İşgal yıllarının İstanbul'unda milli mücadeleye kendi yöntemleriyle destek vermeye çalışan bir grup vatanseverin öyküsünü anlatan oyun, 15 Kasım Perşembe ve 16 Kasım Cuma günü saat 20.00'da, 17 Kasım Cumartesi ise saat 15.00 ve saat 20.00'da tiyatroseverlerle buluşacak. Uğur Saatçi'nin kaleme aldığı, Barış Erdenk'in yönettiği oyunda Mehmet Fatih Dokgöz, Birkan Görgün, Fatih Topçuoğlu, Banu Manioğlu, Erşan Utku Ölmez, Duygu Dokgöz, Yavuz Topçuoğlu rol alıyor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat