Trabzon'da küresel ısınma sergisi

Trabzon'da 'küresel ısınma' konulu fotoğraf sergisi açılacak. Trabzon İl Özel İdaresi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizesiyle açılacak sergi ile küresel ısınmaya dikkat çekilecek.  Mahmut Goloğlu Kültür Merkezi’nde 6 Aralık’ta açılacak sergide, ala

Trabzon'da küresel ısınma sergisi

Trabzon'da 'küresel ısınma' konulu fotoğraf sergisi açılacak. Trabzon İl Özel İdaresi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizesiyle açılacak sergi ile küresel ısınmaya dikkat çekilecek.

 

Mahmut Goloğlu Kültür Merkezi’nde 6 Aralık’ta açılacak sergide, alanında uzman Türkiye geneli 13 fotoğraf sanatçısının eserleri yer alacak. Toplam 29 eserden oluşacak sergi, 10 Aralık’a kadar açık kalacak.

 

Kültür ve sanat faaliyetlerine ciddi destek veren Trabzon Valisi Recep Kızılcık'ın desteği ile açılacak sergide, küresel ısınmanın etkisiyle yeryüzünde tahrip olan alanların fotoğrafları yer alacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat