Trabzon'da Kitap Sergisi

 Trabzonlu yazarlardan Mustafa Yazıcı’nın kişisel kitap sergisi, ücretsiz kitap dağıtımı ve imza etkinliği ,Trabzon Gazeteciler Cemiyeti lokalinde yapıldı. Yazarlık hayatının 46 yılını geride bırakan Yazıcı’nın 93.kitabı olan ‘ Trabzonlu Kanuni ‘ adlı kit

Trabzon'da Kitap Sergisi

 

Trabzonlu yazarlardan Mustafa Yazıcı’nın kişisel kitap sergisi, ücretsiz kitap dağıtımı ve imza etkinliği ,Trabzon Gazeteciler Cemiyeti lokalinde yapıldı.
 
Yazarlık hayatının 46 yılını geride bırakan Yazıcı’nın 93.kitabı olan ‘ Trabzonlu Kanuni ‘ adlı kitabının yayınlanmasının ardından, 26.kitap sergisini bugün açtı. 
 
Atatürk ve Dünya Çocuk kitapları haftasında, Trabzon Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve İl Halk Kütüphanesi’nin organizasyonunda,Trabzon Gazeteciler Cemiyeti lokalinde düzenlenen sergide Mustafa yazıcı , imzaladığı kitaplarını ücretsiz olarak dağıtırken, sergiye gelen misafirlerde onur defterini yazarak ,günün önemini ifade eden düşüncelerine yer verdiler.
 
Yazıcı konuyla ilgili olarak da ‘  İleri ülkelerle aramızdaki en büyük fark , kitap farkıdır. Okuma yazma farkıdır. Kütüphane ve füzeler farkıdır. Bu açığı kapatmamız için kitaplara ve okunmalarına çok önem vermeliyiz.kitaplar asıl hazinemiz ve hafızalarımızdır’ dedi. 
 
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat