Trabzon'da Cumhuriyet ve Atatürk sergisi

Trabzon’da bir alışveriş merkezinin düzenlendiği her yıl yoğun ilgiyle takip edilen fotoğraf sanatçısı ve koleksiyoner Ateş Akkor’un hazırladığı “Yaşamın içinden Cumhuriyet ve Atatürk” sergisi bu yıl 10-16 Kasım tarihleri arasında sergilenecek. Atatürk’ün

Trabzon'da  Cumhuriyet ve Atatürk sergisi

Trabzon’da bir alışveriş merkezinin düzenlendiği her yıl yoğun ilgiyle takip edilen fotoğraf sanatçısı ve koleksiyoner Ateş Akkor’un hazırladığı “Yaşamın içinden Cumhuriyet ve Atatürk” sergisi bu yıl 10-16 Kasım tarihleri arasında sergilenecek. 

Atatürk’ün eski, yıpranmış fotoğraflarını bilgisayarda onaran ve renklendirerek yenileyen Ateş Akkor’un “Yaşamın İçinden Cumhuriyet ve Atatürk” sergisine yeniden ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Yaşamın içinden Cumhuriyet ve Atatürk sergisi yakın dönem tarihimizin bir bölümüne tanıklık ediyor.
 
Mustafa Kemal Atatürk’ün son 25 yılını devrimleri ve düşünceleriyle gözler önüne seren bu muhteşem sergiyle ziyaretçiler Cumhuriyeti ve Atatürk’ü bir kez daha anacak.
 
10 Kasım 2012 Cumartesi günü Forum Trabzon B1 katı Deniz Feneri sokakta sergilenecek fotoğraf sergisi 16 Kasım’a kadar gezilebilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat