Trabzon'da çocuk yıldızlar aranıyor

TRT Trabzon Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren Çoksesli Çocuk Korosu’nun yanı sıra, TSM Çocuk ve Gençlik Koroları ile THM Çocuk ve Gençlik Koroları 210 öğrenci ve 8 eğitici ile çalışmalarına devam ediyor. Yeni yılda art arda verecekleri konserler

Trabzon'da çocuk yıldızlar aranıyor

TRT Trabzon Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren Çoksesli Çocuk Korosu’nun yanı sıra, TSM Çocuk ve Gençlik Koroları ile THM Çocuk ve Gençlik Koroları 210 öğrenci ve 8 eğitici ile çalışmalarına devam ediyor. Yeni yılda art arda verecekleri konserlerle sanatseverlerin huzuruna çıkacak olan öğrencilerde büyük bir heyecan hâkim. Çalışma saatlerini iple çeken öğrenciler daha şimdiden konser günlerini beklemeye başladı.

Bunun yanında yeni yılda yapılacak olan TRT Çocuk Korosu Popüler Çocuk Şarkıları yarışması için ön eleme çalışmaları da bütün hızıyla sürüyor. Ankara, İstanbul, İzmir Çocuk Koroları ile birlikte yarışmada yarı finale çıkan bestecilerin 4 eserini seslendirecek olan Trabzon Çocuk Korosu’nun ses kayıtları 17 Ocak 2015, TV çekimleri ise 21 Şubat 2015 tarihlerinde yapılacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat