Trabzon'da bu albüm çok konuşulur!

Mizah Sanatı Derneği’nin düzenlediği, İl Özel İdaresi’nin ve Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün desteği ile 17 Ocak 2014 tarihinde Trabzon Devlet Güzel Sanatlar Galerisinde açılan “2. Görsel Mizahi Yapıtlar” sergisinin albümü çıktı. Mizah Sanatı De

Trabzon'da bu albüm çok konuşulur!
Mizah Sanatı Derneği’nin düzenlediği, İl Özel İdaresi’nin ve Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün desteği ile 17 Ocak 2014 tarihinde Trabzon Devlet Güzel Sanatlar Galerisinde açılan “2. Görsel Mizahi Yapıtlar” sergisinin albümü çıktı.
 
Mizah Sanatı Derneği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ve mizah olgusu taşıyan “Görsel Mizahi Yapıtlar” sergisinde karikatür, fotoğraf ve heykelden oluşan sanat eserleri yer almıştı. Sergide yer alan bu eserler bir albümde toplanarak basılı eser haline getirildi ve sanatseverlere sunuldu.
 
Heykel sanatında Aydın Altundağ, Hasan Fehmi Hızal, İrfan Bilgin, Mehmet Hacıfettahoğlu, Mümin Candaş, Selman Uzun, Özgür Özmen, fotoğraf sanatında Hasan Fahri Gümüştekin, Mehmet Turan Özdemir, Mustafa Reşat Sümerkan, Şaban Ali İmamoğlu, Vedat Osmanoğlu, Karikatür sanatında Adnan Taç, Barış Uzun, Bülent Sümer, Cumhur Gazioğlu, Fehmi Uygar Kırmızıkan, Hakan Sümer, Hikmet Aksoy, Muammer Kotbaş, Orhan Zafer, Tamer Küçük, Zekeriya İskefyeli, Ziya Ramoğlu’nun sergilenen eserleri basımı gerçekleşen albümde de yer almıştır.
 
Mizah Sanatı Derneği Başkanı Adnan Taç, “Derneğimizin düzenlediği, Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile İl Özel İdaresi’nin desteklediği bu yıl ikincisi düzenlenen,  “Mizahi Görsel Yapıtlar Sergisi” kentte mizahın ne denli önemli bir ifade aracı olduğunu bir kez daha göstermiştir. Çünkü bu kentin insanı hayatı mizah ile algılar. Böylesi sergilerin Trabzon’da mizahın daha da gelişmesine ve kent tanıtımına önemli katkılar sunacağı açıktır.” Dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Kültür/sanat