Trabzon'da Blues coşkusu yaşandı

Blues müziğinin sevilen isimleri, 23. Efes Pilsen Blues Festivali kapsamında Trabzonlu müzikseverlerle buluştu. Blues'un Grammy ve Emmy ödüllü isimlerini buluşturan festival kapsamında Zorlu Grand Otel'de gerçekleştirilen konserde, armonika Blues üstadı B

Trabzon'da Blues coşkusu yaşandı

Blues müziğinin sevilen isimleri, 23. Efes Pilsen Blues Festivali kapsamında Trabzonlu müzikseverlerle buluştu. 

Blues'un Grammy ve Emmy ödüllü isimlerini buluşturan festival kapsamında Zorlu Grand Otel'de gerçekleştirilen konserde, armonika Blues üstadı Billy Branch ve grubu The Sons of Blues, Billy Branch'ın özel konuğu Mississippili Blues sanatçısı Zora Young, Blues gitaristi Smokin Joe Kubek&Bnois King ve özel gitar performansı ile dünyanın en iyi davulcularından Cedric Burnside sahne aldı. 
     
Festivalde ilk önce Smokin'Joe Kubek ve Bnois King, blues müziğinin eşsiz tınılarını Trabzonlularla buluşturdu. Daha sonra sahne alan Billy Branch ve gurubu The Sons of Blues seslendirdiği parçalarla unutulmayacak bir gece yaşattı. 
 
     
Seyircilere, bazı Türkçe kelimelerle hitap eden Billy Branch büyük alkış aldı. 
     
Antalya'da başlayan Denizli, Konya, Kayseri, Mersin, Adana, Hatay, KKTC, Gaziantep, Diyarbakır ve Erzurum'un ardından Trabzon'da devam eden ''Efes Pilsen Festival 23'', Ankara, Eskişehir, Bursa, Balıkesir, İstanbul, Edirne ve Çanakkale'de gerçekleştirilecek konserlerin ardından İzmir'deki finalle sona erecek. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat