Trabzon’da 12 ünlü ile film keyfi

Tüm Trabzon bu galaya davetli

Trabzon’da 12 ünlü ile film keyfi

Trabzon’un Çaykara İlçesinde çekilen ve Cem Tabak'ın üstlendiği romantik komedi türündeki "Seni Seven Ölsün" adlı filmin Trabzon galası bugün saat 20:00’da Forum Alış veriş merkezinde gerçekleştirilecek. NTC medyanın yapımını üstlendiği filmin yönetmeni Cem Tabak,  "Film, bir köyün içerisindeki mezarlıkta yer kalmadıktan sonra yaşanan olayları anlatıyor. Filmdeki karakterler, aynı zamanda köyde var olduğunu düşündükleri bir tılsımın çözülmesi için çaba sarf etmekteler. Bu hikayeyi anlatıyoruz." dedi.
 
Tabak, projenin iki yıllık bir süreçte tamamlandığının altını çizerek, şu bilgileri verdi:
 
"Filmde 12 ana karakter var. Yardımcı oyuncu olarak köylüleri kullandık. Köylüler gerçekten çok iyi performans sergilediler. Hepsinin zihinleri açık ve çok temizler. Belki de Karadeniz'in havasından kaynaklı bilmiyorum. İyi oyuncularımızla süsledik filmi. Çekimler bir ay sürdü. Sadece Demirkapı köyünde çalıştık. Projenin başından sorarsanız 2 yılı aşıyor. Güzel, iyi bir iş oldu. Temiz bir sinema filmi oldu. En azından keyfini çıkaracaklar. Bir iki hafta içinde bu güzel hikayenin tepkilerini alacağımızı düşünüyorum. Yoğun bir ilgi bekliyoruz filmimize."
 
Filmin oyuncuları Alper Saldıran, Fulya Zenginer, Hüseyin Avni Danyal ve Durul Bazan üstlenirken, filmin kadrosunda Ruhi Sarı, Hakan Salınmış, Sacide Taşaner, Şamil Kafkas, Nuray Yeşilaraz ve Eylem Tanrıver gibi isimler Trabzon Galasına katılmak üzere bugün Trabzon’a geldi. Galaya katılacak olan izleyiciler ile Oyuncular aynı salonda filmi izleyecekler. Tüm Trabzon davetli.









HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler