Trabzon'a otel için herşeyi yaparım

Trabzon Genç İşadamları Derneği (TGİAD) Başkanı Cafer Kurt, Şana’daki Özel İdare’ye ait araziye yapılması planlanan 5 yıldızlı otel projesi ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde bugün beraberindeki yönetim kurulu üyeleri

Trabzon'a otel için herşeyi yaparım

Trabzon Genç İşadamları Derneği (TGİAD) Başkanı Cafer Kurt, Şana’daki Özel İdare’ye ait araziye yapılması planlanan 5 yıldızlı otel projesi ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde bugün beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bir basın toplantısı düzenleyen TGİAD Başkanı Cafer Kurt, Trabzon’un turizm merkezi olması için çaba sarf ettiklerini belirterek “Bu şehirde bir çivi çakma adına biz her zaman var olacağız. Bugün gelmiş olduğumuz süreçte Trabzon bir sanayi şehri değildir. Bizim 2023 yılında gelecek olan tren yolumuz var. Nakliye noktasında bugün bizim çok alternatiflerimiz yok. Dolayısıyla bu şehrin sanayi anlamda, uzun vadeli bir sanayi şehri olmaya ihtiyacı var. Kısa vadeli sanayi şehri olma alternatifi yoktur. Bizim amacımız Trabzon’umuzun turizm merkezi olmasıdır. Dünyanın hiçbir yerinde bu doğa, bu kültürel yapı yok. Onun için şehrimizin kurtuluşu turizmdir. Trabzonlu işadamları olarak yatırımcıların Trabzonumuzu gelip görmelerini ve buradaki turizm potansiyelini hissetmeleri için çalışmalar yapıyoruz. Bugün yapılan Özel İdare’ye ait araziye ilişkin ihalede bunu yaptık. Bugün Trabzon’umuza baktığımızda farklı ülkelerden dosyalar geldi. Bu Trabzon’umuz turizm anlamında ne potansiyelde olduğunun işaretçisidir. Biz bu işaret sürecinde bencillik yapmadan bu şehre herkesin sahip çıkmasını istiyoruz. Bu gelinen noktalarda kesinlikle Trabzon’unumuz kazançlı çıkacaktır. TGİAD olarak sorumluluğu üzerimize aldık, taşın altına elimizi koyduk. bu noktada inşallah uzun vadeli belki 1 belki birkaç tane daha bu tür projelerimiz olduğunu bilmenizi isterim. Bu şehrin turizmden başka alternatifi yoktur” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Kültür/sanat