"Trabzon'a Adanmış Bir Ömür"

Trabzon basınına uzun yıllarını veren gazeteci-yazar Refik Karaağaçlı, ''Trabzon'a Adanmış Bir Ömür'' adlı kitabını imzaladı.Trabzonspor Kulübü  kurucularından Refik Karaağaçlı'nın kaleme aldığı Kitap, Trabzon'un sosyo-kültürel yaşamına katkıda bulunmuş b

"Trabzon'a Adanmış Bir Ömür"

Trabzon basınına uzun yıllarını veren gazeteci-yazar Refik Karaağaçlı, ''Trabzon'a Adanmış Bir Ömür'' adlı kitabını imzaladı.

Trabzonspor Kulübü  kurucularından Refik Karaağaçlı'nın kaleme aldığı Kitap, Trabzon'un sosyo-kültürel yaşamına katkıda bulunmuş bir yaşanmışlığı geride kalanlara hediye etmek amacıyla, sanata saygının, insana olan muhabbetin, erdemin ne olduğunu ortaya koymuş olan Refik Karaaağaçlı'ya ait bir biyografik çalışma kitabı olarak hazırlamış Sanat evinde gerçekleşen imza törenine Vali Dr Recep Kızılcık Belediye başkan Dr Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu nun yanı sıra bir çok davetli hazır bulundu.
 
33.20121020171702.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat