Trabzon Tiyatrosu Erzurum'da

Trabzon Devlet Tiyatrosu "Gece O Kadar Kirliydi ki İkisi de Kayboldular" oyununu Erzurum'da sahneleyecek. Plınıo Marcos'un yazdığı, Barış Erdenk'in yönettiği, "Gece O Kadar Kirliydi ki İkisi de Kayboldular" adlı oyununun dekor tasarımını Seyhan Kırca, giy

Trabzon Tiyatrosu Erzurum'da

Trabzon Devlet Tiyatrosu "Gece O Kadar Kirliydi ki İkisi de Kayboldular" oyununu Erzurum'da sahneleyecek.

Plınıo Marcos'un yazdığı, Barış Erdenk'in yönettiği, "Gece O Kadar Kirliydi ki İkisi de Kayboldular" adlı oyununun dekor tasarımını Seyhan Kırca, giysi tasarımını Hakan Dündar yaptı.

Fatih Topçuoğlu ve Erşan Utku Ölmez'in rol aldığı oyunda, iki karakterin yoksulların dünyasından sıyrılmaya çalışırken, hiçbir şeyi paylaşamayıp, karanlıkta yok oluşa sürüklenmesini anlatılıyor.

Erzurum'da sahnelenecek oyun bugün, yarın ve 11 Şubat'ta 14.00 ile 19.30'da sahne alacak.

Bu arada, Erzurum Devlet Tiyatrosu da William Shakespeare'nin yazdığı, yönetmenliğini Kutay Sungar'ın yaptığı "Fırtına" adlı çocuk oyununu 15 Şubat'ta saat 14.00'te sahneleyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat