Trabzon Tabibler Odası Kalandar Soğuğu'nda

Tabibler odası 200 kişilik salonu üyeleri için kapattı

Trabzon Tabibler Odası Kalandar Soğuğu'nda
Tabibler odası kalandar Soğuğu filmine destek vermek için 200 kişilik salonu üyeleri için kapattı .
Kültür ve Turizm Bakanlığı ile sinema alanındaki meslek örgütlerinin temsilcilerinden oluşan 17 kişilik seçici kurulun, Amerika'da yapılacak 89. Akademi Ödülleri'nde (Oscar) En İyi Yabancı Film Dalı'nda Türkiye adına aday gösterdikleri ve çekimleri Trabzon'da yapılan 'Kalandar Soğuğu' isimli filme ilgi giderek artıyor..
Trabzonlu yönetmen Mustafa Kara'nın Bilal Sert ile birlikte senaryosunu kaleme aldığı  ve çekimleri Trabzon’da yapılan film, insan-doğa ilişkisini arka fona alarak  kişisel bir mücadeleyi ele alıyor. Filmde,Trabzonlu aktörler  Haydar Şişman, Nuray Yeşilaraz, Hanife Kara ile İbrahim Kuvvet rol aldı.
Kalandar soğuğu filmi Trabzon’da gösterime girerken, Trabzon Tabibler Odası, Yönetmeni oyuncuları Trabzonlu olan ve çekimleri Trabzon’da  yapılan filme bir destek vermek için salon kapattı
Tabibler odası saat 20 :00 da filmin gösterime girdiği 200 kişilik salonu kapatarak filmi üyelerine izlettirecek
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler