Trabzon Sanat evine uzatma!

Trabzon İl Genel Meclisi Trabzon Sanat Evi’ne tahsis ettiği mülkünün kullanım hakkını 2014 yılının Eylül ayına kadar uzattı.Trabzon İl Genel Meclisi, bünyesinde birçok kültür ve sanat derneğini barındıran Zeytinlik Mahallesindeki mülkünün Sanat Evi olarak

Trabzon Sanat evine uzatma!

Trabzon İl Genel Meclisi Trabzon Sanat Evi’ne tahsis ettiği mülkünün kullanım hakkını 2014 yılının Eylül ayına kadar uzattı.

Trabzon İl Genel Meclisi, bünyesinde birçok kültür ve sanat derneğini barındıran Zeytinlik Mahallesindeki mülkünün Sanat Evi olarak kullanılması ile ilgili kararını 2014 yılı Eylül ayına kadar uzattı. Meclis Plan Bütçe, Kültür Turizm ve İmar, Bayındırlık Komisyonu’nun olumlu kararını oy çokluğu ile kabul edilirken, tek ret oyu DSP üyesi Azmi Köroğlu’ndan geldi.

Trabzon İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi, Trabzon’un sanat kültürel ve sportif etkinliklerine ellerinden geldiğince destek olduklarını belirterek “Trabzon Sanat Evi Türkiye genelinde çok güzel işlere imza atıyor. Bizim de onları desteklememiz gerekiyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat