TMHOYDER’den Bizim Eller’e türkülü yolculuk

Yeni sezonun ilk, yılın son konseri...

TMHOYDER’den Bizim Eller’e türkülü yolculuk

Trabzon Müzik ve Halkoyunları Gençlik Spor Kulübü Derneği (TMHOYDER) Türk Halk Müziği Topluluğu,  yeni sezonun ilk, yılın son konserini Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi Salonu’nda verdi. “Bizim Eller” isimli konserde en güzel halk ezgileri, ağıtlar, kahramanlık türküleri seslendirilirken, Anadolu’da karış karış gezildi.

Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’ndeki konsere Trabzonspor eski başkanlarından Ahmet Celal Ataman, Baro Başkanı Sibel Suiçmez, Dr. Rüştü Araz, TMHOYDER Onursal Başkanı Arif Özaytekin, Trabzon Sanatevi Başkanı Adnan Taç ve çok sayıda davetli katıldı. 

Sunuculuğunu Kemal Barış’ın yaptığı, şef Gürsel Tahmaz’ın yönettiği gece, seslendirilen türkülerle daha da ısındı. Solist olarak sahne alan Erdoğan Başar, Salih Gömleksiz, Güzin Şahinler, Şebnem Tahmaz, Ayşe Demirci, İsmail Demir, Emirhan Soytürk, Eylem Uzun, Ahmet Özdemir, Hüseyin Yörük ve Mehmet Yılmaz’da performanslarıyla alkış topladı. Programda ayrıca Gizem Ötleş ve Kadir Kuru da Kafkas oyunuyla göz doldurdu. 

Programın sonunda gecenin mimarı şef Gürsel Tahmaz ve başarılı sunucu Kemal Barış’a çiçek takdim edildi.   






 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat