TLYD’den Cumhuriyet Ortaokulu’na destek

80’inci yılını kutlayan Trabzon Liselerinden Yetişenler Derneği (TLYD), sosyal sorumluluk projelerini de sürdürüyor. Bugüne kadar birçok sosyal projede yer alan TLYD, bu kez geliri 75’inci Yıl Cumhuriyet Ortaokulu’na verilmek suretiyle bir konser düzenled

TLYD’den  Cumhuriyet Ortaokulu’na destek
80’inci yılını kutlayan Trabzon Liselerinden Yetişenler Derneği (TLYD), sosyal sorumluluk projelerini de sürdürüyor. Bugüne kadar birçok sosyal projede yer alan TLYD, bu kez geliri 75’inci Yıl Cumhuriyet Ortaokulu’na verilmek suretiyle bir konser düzenledi. 

Trabzon Polis Okulu Salonunda Okul Aile Birliği Başkanı Saniye Sultan Albayrak tarafından organize edilen gecede, Şef Çağla Araz yönetimindeki TLYD Türk Halk Müziği korosu salonu dolduran türkü dostlarına muhteşem bir dinleti sundu. 

Programa TLYD Başkanı Kenan Atalay ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, 75’inci Yıl Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Hami Kazancı, müdür yardımcıları, okul aile birliği yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı. 

Programda koro birbirinden güzel türküler seslendirirken, okul öğrencilerinden Ceren Şahin ve Meltem Aydoğdu, Müzik Öğretmeni Arzu Poyraz ve Müdür Yardımcısı Okay Yalçın da birer türkü seslendirdiler. 


Gecenin sonunda dernek başkanı Kenan Atalay ve Trabzon’un en genç koro şefi Çağla Araz’a birer plaket takdim edildi. Atalay, plaketini okul müdürü Hami Kazancı’nın elinden alırken, Araz’ın plaketi babası Hakkı Araz tarafından takdim edildi.

TLYD Başkanı Kenan Atalay bu güne kadar dernek olarak birçok sosyal projede yer aldıklarını ve bundan sonra da imkanlar doğrultusunda bu tür etkinliklerin içinde yer alacaklarını belirterek “Okul yönetimine ve Okul Aile Birliği’ne böyle bir katkıda bulunmamızı sağladıkları için teşekkür ediyoruz” dedi.

Okul Müdürü Hami Kazancı da kendilerine teklif götürdüklerinde hiç tereddüt etmeden kabul eden TLYD yönetimine, şef Çağla Araz’a, koro ve saz elemanlarına, Okul Aile Birliği Yönetimine ve bunun yanında tüm katılımcılara teşekkür etti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat