THM konserine yoğun ilgi

Ortahisar Belediyesi tarafından, Hüseyin Kazaz Kültür Merkezi’nde düzenlenen Türk Halk Müziği konserleri büyük beğeni topladı.Ortahisar Belediyesi tarafından düzenlenen konserler, halk müziği sevenleri coşturdu. THM Korosunun Hüseyin Kazaz Kültür Merkezin

THM konserine yoğun ilgi

Ortahisar Belediyesi tarafından, Hüseyin Kazaz Kültür Merkezi’nde düzenlenen Türk Halk Müziği konserleri büyük beğeni topladı.

009.jpgOrtahisar Belediyesi tarafından düzenlenen konserler, halk müziği sevenleri coşturdu. THM Korosunun Hüseyin Kazaz Kültür Merkezinde verdiği konsere Ortahisar Belediyesi Başkan Vekili Firar Bayrak, Ortahisar Belediyesi Başkan Yardımcısı Süleyman Aydoğdu, belediye meclis üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri katılırken, Ortahisar'lı sanatseverler de etkinliğe büyük ilgi gösterdi.

Anadolu’nun çeşitli yörelerinden eserleri başarıyla seslendiren koroya halk müziğine gönül verenler de eşlik etti. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte tadına doyum olmayan bir müzik ziyafeti yaşandı. Kulakların pasını silen THM Korosuna ve emeği geçen herkese teşekkür eden Ortahisar Belediye Başkan Vekili Firar Bayrak, tüm koro elemanlarını yaşattıkları bu güzel gece için kutladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler