Tepe 1980 Sosyal Medyada rekor kırıyor

Son günlerde kulaktan kulağa yayılan ve fragmanlarla izleyenleri gülme komasına sokan sinema projesi Tepe 1980 sinema filmi yayınladığı fragmanlarla rekora koşuyor.2,5 aydır çekimlerine Trabzon ili Akçaabat ilçesi  Çiçeklidüz köyünde devam edilen filmin f

Tepe 1980 Sosyal Medyada rekor kırıyor

Son günlerde kulaktan kulağa yayılan ve fragmanlarla izleyenleri gülme komasına sokan sinema projesi Tepe 1980 sinema filmi yayınladığı fragmanlarla rekora koşuyor.

2,5 aydır çekimlerine Trabzon ili Akçaabat ilçesi  Çiçeklidüz köyünde devam edilen filmin fragmanları sosyal medya da 1 milyon rakamını şimdiden aştı.

Şubat ayında vizyona  girecek olan Tepe 1980 sinema filmi oyuncularının tamamıyla Trabzonlu köy halkından  oluşu  ve gerçek Karadeniz şivesinin orjinaliyle dublajsız bir şekilde çekilmesi filmi ön plana çıkarıyor. 

Öte yandan fragmanlarda bilhassa Deli İsiyin, Vayde aba ve Adem karakterleri izleyenleri gülme komasına sokuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat