(TDT), ''Şekil Bozukluğu'' sahnelenecek

  Trabzon Devlet Tiyatrosu (TDT), ''Şekil Bozukluğu'' adlı oyunu sahneleyecek.      Hayriye Ersöz'ün yazdığı, Yunus Emre Bozdoğan'ın yönettiği ''Şekil Bozukluğu'' adlı oyunda Uğur Keleş, Emre Ön, Necdet Mert Hürol, Fitnat Didem Özkavukçu ve Sinem Bilgin r

(TDT), ''Şekil Bozukluğu'' sahnelenecek

 

 

Trabzon Devlet Tiyatrosu (TDT), ''Şekil Bozukluğu'' adlı oyunu sahneleyecek. 
     
Hayriye Ersöz'ün yazdığı, Yunus Emre Bozdoğan'ın yönettiği ''Şekil Bozukluğu'' adlı oyunda Uğur Keleş, Emre Ön, Necdet Mert Hürol, Fitnat Didem Özkavukçu ve Sinem Bilgin rol alıyor. 
     
Dekoru Aytuğ Dereli, kostümleri Töre Özsel, ışığı Yüksel Aymaz ve müziği Fatih Veli Ölmez'e ait oyunda, bekar bir kadının yalnızlığı ile hesaplaşması konu ediliyor. 
     
Oyun, bugün ve yarın saat 20.00'de, 9 Şubat Cumartesi saat 15.00 ve 20.00'de Atapark Haluk Ongan Sahnesi'nde tiyatroseverlerle buluşacak. 
     
Trabzon Büyükşehir Tiyatrosu, ''Masanın Altında'' adlı oyunu sahneleyecek. Roland Topor'un yazdığı ve Esen Özman'ın Türkçeye çevirdiği oyunu, İbrahim Gürsoy yönetiyor. 
     
Adnan Akyüz, Zeki Kanber, Çağla Karamehmet, Ahmet Parmak ve Nil Sönmez'in rol aldığı oyunda, giderek küçülen ve yalnızlaşan bireyin sıkışmışlığı, kadın-erkek ekseninde anlatılıyor. 
     
Oyun, 8 Şubat Cuma ve 12 Şubat Salı günü saat 20.00'de Hüseyin Kazaz Kültür Merkezi'nde sahnelenecek. 
   
Trabzon Devlet Güzel Sanatlar Galerisi'nde ise Mümin Candaş'a ait resim sergisi 8 Şubat Cuma günü açılacak. Sergi, 18 Şubat'a kadar sanatseverler tarafından gezilebilecek. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat