Sokak dansçıları biraraya geldi

Hip Hop ve Break dansın ünlü isimleri, başkentte düzenlenen Türkiye 6. Hip Hop ve Break Dans Yarışması'nda buluştu. Çankaya Belediyesi'nin katkılarıyla Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda düzenlenen yarışmada Ankara, İstanbul, İzmir, Kayseri ve Trabzon gi

Sokak dansçıları biraraya geldi

Hip Hop ve Break dansın ünlü isimleri, başkentte düzenlenen Türkiye 6. Hip Hop ve Break Dans Yarışması'nda buluştu. Çankaya Belediyesi'nin katkılarıyla Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda düzenlenen yarışmada Ankara, İstanbul, İzmir, Kayseri ve Trabzon gibi çeşitli illerden gelen yüzlerce dansçı ter döktü. Jüri koltuğunda yer alan Almanya'dan Bboy Hakan ve Boy Flexhollik ile Güney Afrika'dan Bboy Rasta'nın yarışma öncesi yaptıkları dans gösterisi büyük beğeni topladı. Uzun soluklu elemelerin ardından

yarışmayı Adana'dan Free Style Grubu kazanırken, yarışmaya İsveç'ten katılan BGirl Anna ise BGirl Battle (Kız Solo) kategorisinde ipi göğüsledi.

Dansın bir yaşam biçimi olduğunu belirten Naki Temur, yarışmayı eşi Valeria ile birlikte düzenlediklerini, dans yarışmalarında sponsor sıkıntısı çekildiğini belirterek, desteklerinden dolayı Çankaya Belediyesi'ne teşekkür etti. Temur, "Amacımız sokak dansını Türkiye'de yaygın hale getirip, bu alanda Avrupa seviyesine taşımak. Ankara Battle Time bu yönde önemli bir adım oldu. Hedefimiz ülkemizi yurtdışında temsil edebilmek" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat