Sinema seyircisinin tercihi "Aşk"

İlk filmi fenomene dönüşen “İncir Reçeli” serisinin ikincisi ‘İncir Reçeli 2’ vizyondaki ikinci hafta sonunda da en çok izlenen film oldu.Toplamda 750 bin seyirci sayısını geçen film Metin’in kaybettiği aşkının ardından hayatına devam edişinin öyküsünü be

Sinema seyircisinin tercihi "Aşk"

İlk filmi fenomene dönüşen “İncir Reçeli” serisinin ikincisi ‘İncir Reçeli 2’ vizyondaki ikinci hafta sonunda da en çok izlenen film oldu.

Toplamda 750 bin seyirci sayısını geçen film Metin’in kaybettiği aşkının ardından hayatına devam edişinin öyküsünü beyazperde de anlatıyor. ‘Gişeye yansıyan taraf biraz birinci film olup, ikincisi ruhlara yansımız sanırım. Bu sebepten ikincisini yaptık zaten’ diyen Halil Sezai, seyircinin ilgisi ile ilgili ne kadar mutlu olduğunu da konseri için gittiği ve Şafak Pekdemir ile birlikte özel bir röportaj gerçekleştirdiği Paris’te dile getirdi.

İNCİR REÇELİ 2’NİN KAHRAMANLARI AŞKI, AŞKIN ŞEHRİ PARİS’TE ANLATTI

Başrollerini paylaştıkları 17 Ekim’de vizyona giren İncir Reçeli 2 filmiyle büyük beğeni toplayan Halil Sezai ve Şafak Pekdemir, Paris’te aşkın şehrindeydi.

“Ölüler aldatılır mı? Siz ölseniz aşkınızın nasıl yaşamasını isterdiniz?”, “Aşkın sizin için anlamı nedir?” gibi filmin de yoğunlaştığı konular hakkında sohbet eden ikili Fransa’da özel bir röportaj gerçekleştirdi.

“Bir devam filmiyle seyirciyle buluştu İncir Reçeli 2 ve siz şimdi bir aşk şehrinde Paris’tesiniz. Eiffel’in altında ne söylemek istersiniz?” sorusuna Halil Sezai, “Paris’in aşk şehri olmasının en büyük sebeplerinden biri Avrupa’da ve dünyada en güzel aşk filmlerinin çekildiği mekan olarak seçilmesi. Bunu Tarlabaşı olsaydı yeri belki orası da olabilirdi. Bunu biz yapamamışız ne yazik ki, başaramamışız. Ya da yapmışız da gözden kaçmış. Yeşilçam’I da öyle yabana atamayız çünkü sonuçta. İnanılmaz yerlerde inanılmaz güzel filmler çektik çünkü. En güzel aşk filmlerinin dili buralarda anlatıldı hep” sözleriyle cevap verdi.

“Aşk sizin için nedir?” sorusuna ise Şafak Pekdemir, “Bence aşk “o” olmak! Karşındaki olmak, onun da sen olması, aynı kişi olmak gibi. Aynılaşmak aşk!” cevabını verdi.

Eiffel Kulesi’ne giden orada fotoğraflar çektiren ikili, bu güzel atmosferde, Eiffel’in romantik ışıkları eşliğinde birlikte atlı karıncaya da binmeyi ihmal etmedi.

Hayranlarının Paris’te de Halil Sezai’ye ilgisi büyüktü. Bol bol fotoğraf çektiren Halil Sezai Paris’teki Türk hayranlarıyla şakalaşıp uzun uzun sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Paris’te aynı tarihlerde bir de konser veren Halil Sezai, filmdeki parçalarına da repertuarında yer verdi.

Aytaç Ağırlar’ın yazıp yönettiği, Halil Sezai Paracıkoğlu, Şafak Pekdemir, Sinan Çalışkanoğlu, Selim Akgül ve Ahmet Uz’un rol aldığı BKM yapımı “İncir Reçeli 2” beyazperdede aşk dolu hikayesiyle izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler