Şike soruşturmasını resmetti!

 İşadamı Kazım Albayrak, şike soruşturmasını anlatan bir resim çizdi. Şikenin sırtlana benzetildiği tabloda, sahanın içindeki futbolcular bu hayvan tarafından yeniyor. Operasyonun başladığı 3 Temmuz 2011 tarihinden beri, futbolda yönelik şike operasyonu T

Şike soruşturmasını resmetti!

 

İşadamı Kazım Albayrak, şike soruşturmasını anlatan bir resim çizdi. Şikenin sırtlana benzetildiği tabloda, sahanın içindeki futbolcular bu hayvan tarafından yeniyor.

 

Operasyonun başladığı 3 Temmuz 2011 tarihinden beri, futbolda yönelik şike operasyonu Türkiye'nin ana gündem maddelerinden biri oldu.

İşadamı Kazım Albayrak da bu süreci dikkatle takip ederek resmetti.

Tabloyu 2 ayda çizdiğini belirten Albayrak, düşüncesini şöyle anlattı: "İnsanlar hayatlarını kolay kazanabilmek için birbirlerini yiyor.

Orada gördüğünüz gibi sırtlan balığa gitmeye çalışıyor ama bu kadar insanın canına kastediyor. Bu kadar insanın kişiliğiyle oynuyorlar.

Sırtlan burada şike, kötü niyet, kötü emel, amaç, v.s. ne derseniz deyin. Hedef balığa ulaşmaktır. Balık için isteyen para, isteyen amaç, isteyen şampiyonluk der.

Resim zaten konuyu anlatmaya çalışıyor." 

ic.20120408122948.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat